Spor

TOKAT'IN FUTBOL TAKIMINDA ŞAMPİYONLUK HAVASI

TOKAT'IN FUTBOL TAKIMINDA ŞAMPİYONLUK HAVASI

TOKAT'IN FUTBOL TAKIMINDA ŞAMPİYONLUK HAVASI
21-10-2022 15:51

 

Tokat’ı futbolda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta temsil eden Tokat Belediye Plevnespor, ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı ve liderlik mücadelesi veriyor. Tokatlı futbolseverlerin ‘Tokatspor’ üzerinden geçmişi yad ettiği, gelinen süreçte moralleri bozulmuş hali varken Tokat Belediyesi’nin kurumsal kimliğini taşıyan Tokat Belediye Plevnespor Kulübü’nün futbol branşında takım kurması, ilk senesinde Tokat Amatör Küme Şampiyonu olup, BAL mücadelesinde Erbaa Gençlik Spor ile finalde kazanıp BAL’a yükselmesiyle yeniden heyecanlanmıştı.

“YALNIZ DEĞİLSİNİZ” MESAJI

            Tokat'ta profesyonel futbolun yaşatılması için bizatihi yönetimlerde yer almış, kulüp başkanı olmuş, futbol camiasının arkadaşlık bağını sağlamış futbolsever hemşehrilerimiz Perşembe günü akşamı BAL'da mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor Futbol Takımı'nı akşam yemeğinde ağırladılar. Davet, Tokatspor Kulübü Başkanlığı yapmış kıymetli iş insanı hemşehrimiz Has Özgen Fabrikası sahibi Fahri Özgen'den geldi. 2 dönem Tokat Belediye Başkanlığı yapmasından hareketle aynı zamanda Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanlığını da yürütmüş olan Prof. Dr. Adnan Çiçek ile Tokatspor’un Kulüp Başkanlarından Mustafa Şahin, Hasan Hüseyin Koç, Ahmet Sami Ülkü, Hacı Ahmet Bozlu, yöneticilik yapmış isimlerden Prof. Dr. Naif Geboloğlu, TÜFAD Tokat Şube Başkanı Ethem Canikli de söz konusu davette bulundular. Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Yönetimi Asbaşkan İsmet Yiğit öncülüğünde Belediye Başkan Yardımcıları Osman Altunordu ve Mehmet Ersoy, Mehmet Elibol, Vejdi Ayça, Muhsin Şenocak, Teknik Heyetten Genel Kaptan Enver Urgancı, Teknik Sorumlu Semih Tokatlı ve ekibi, futbolcu kadrosu "yalnız değilsiniz" mesajını görmüş olmanın mutluluğunu yaşadılar.

ASBAŞKAN İSMET YİĞİT:

“HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR”

            Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Asbaşkanı İsmet Yiğit, Kulüp Başkanı ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun bir başka program nedeniyle davette bulunamadığını belirterek yaptığı konuşmasında Fahri Özgen ile tüm katılımcılara teşekkürlerini dile getirdi. Ligde 3 maç oynayıp 7 puanla liderlik mücadelesi veren Tokat Belediye Plevnespor'un sezon sonunda şampiyon olması, yeniden profesyonel 3. Lig'e çıkması için heyecan uyandığını vurguladı. “Her şey güzel gidiyor, inşallah şampiyonlukla neticelendireceğiz. Memnun ve mutlu olduk. Eski günleri bize hatırlattılar. Demek ki Plevnespor yalnız değil. Fahri Başkanıma teşekkür ediyorum.” dedi.

PROF. DR. ADNAN ÇİÇEK:

“HEYECAN UYANMIŞKEN SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN”

            2 dönem Tokat Belediye Başkanlığı ve Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanlığını yapmış Prof. Dr. Adnan Çiçek de söz konusu buluşmada bir konuşma yaptı. Fahri Özgen beyin davetini almasıyla birlikte o bir günlük bekleyişin nasıl geçtiğini, nasıl heyecanlandığını ifade etti ve “inanıyorum ki aynı heyecanı birçok kardeşimiz de yaşadı. Geçen haftaki maçta vardım, orada da heyecanlanmıştım. Geçmiş yıllarda da güzel heyecanlar yaşadık. Elbette ki gönül Tokatspor ruhu devam etsin ister. 10 sene kulüp başkanlığı yaptım, şuan bu işi yapan kardeşlerimi yürekten destekliyorum. Futbol bir şehirde ortak heyecanlar, dostluklar oluşturan bir faaliyet, buradaki arkadaşlarla futbol vesilesiyle tanışmışlığımız var. Bizdeki bu heyecan uyanmışken sonu şampiyonluk olsun. Çok zahmetli ve uzun bir yol, sabır isteyen bir yol. Teknik ekibi tanıyorum, onların öncülüğünde şehrin de maddi manevi katkıları ile Tokat’ta futbol hak ettiği yere gelecektir. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Tokat’ta basın camiası da oldukça iyi, sadece futbol üzerine çalışan vefakar cefakar taraftarlarımızla neden olmasın? İnşallah Şampiyonluk yemeğinde de buluşmak için yürekten destekliyorum.” dedi.

İŞ İNSANI HEMŞEHRİMİZ FAHRİ ÖZGEN:

“BU TAKIMIN TOKAT’IN TAKIMI”

            Niksar Belediye Plevnespor maçında izlediğim Tokat Belediye Plevnespor kadrosunun gözleri ışıl ışıl, sahanın her yerinde basan, güzelce organize olmuş bir takımdı. Bunlar şampiyonluk heyecanına girmişler dedim. Bu heyecan oldukça puanlar da tıkır tıkır gelir. Sezon sonunda şampiyonluk geleceğine inanıyorum. Takımın golden sonraki sevinci de beni etkiledi. Bu takım şampiyon olacak takım havasında. Bu havayı bozmayalım ve destekleyelim. Ben o ışığı sizde gördüm, bu işin arkasını getirelim. Bizim elimizden kaçacak bir durum değil bu. Bu takım Tokat’ın takımı, sadece Belediyenin takımı değil. Bütün Tokat’ın bunu sahiplenmesi lazım. Sadece Belediye bunu alır, götürür, bize ne demek doğru değil. Tokat’ın takımı ve herkesin desteklemesi lazım. Bunu basın aracılığıyla özellikle söylemek istiyorum. Bu takımımıza sahip çıkalım. Bu takıma şampiyonluk yükünü yükleyelim çünkü bu ışığı gördüm. Biz destek vereceğiz, sizlerden de bu şampiyonluğu bekliyorum.” dedi.

KAPTAN MUHSİN POLAT:

“ŞAMPİYON OLMAK İÇİN HAZIRIZ”

            Tokat Belediye Plevnespor Futbol Takımı Kaptanı Muhsin Polat da bir teşekkür konuşması yaptı, “çok teşekkür ederiz, güzel oldu, değişiklik oldu. Desteklerinizi gördük. Hazırız. Şu bilinsin ki şampiyon olmak için hazırız. Bunu gösterdiğimize inanıyorum. Takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Şampiyon bir takım gibi oynadılar. Bundan sonraki süreçte de her şey böyle devam edecek. Sizler de böyle maddi, manevi desteklerinizi devam ettirseniz, şampiyonluk için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER