Yaşam

TOKAT BELEDİYESİ’NİN KARLA MÜCADELESİ

Tokat’ı etkisi altına alan kar yağışı sonrası Tokat Belediyesi ekipleri gece ve gün boyunca aralıksız kar küreme işlemlerine sürdürdü.

TOKAT BELEDİYESİ’NİN KARLA MÜCADELESİ
27-01-2022 10:21
27-01-2022 10:22

 Tokat’ta kar yağışı hafta sonundan bu yana etkisini artırarak devam ediyor. Tokat Belediyesi ekipleri özellikle hastaneler, acil servis girişleri, Emniyet Müdürlüğü, kamu kurumları giriş çıkışlarına ve yüksek kesimlerde kalan mahallelere ayrı hassasiyet göstererek gece boyunca aralıksız kar küreme işlemlerine devam etti, ediyor. Karla mücadele ekipleri kazıma ve tuzlama işlemleri yaparak koordineli bir şekilde kapanan yolları bir bir açıyor. Öte yandan GOP Bulvarı’ndaki kaldırımlarda ve meydanlarda belediye ekiplerince, tuzlama ve kar küreme çalışmaları sürdürülüyor.

BAŞKAN EROĞLU, “7/24 SAHADAYIZ”

Tokat Belediye başkanı Eyüp Eroğlu gece boyunca sosyal medya hesabından ekiplerin çalışmalarını paylaştı. Başkan Eroğlu 7/24 teyakkuz halinde olduklarını kaydederek, “Şehrimizin dört bir yanında kar küreme ve tuzlama çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Gece gündüz demeden kar temizleme ve yol tuzlama çalışmalarımızı fedakârca sürdüren tüm ekiplere kolaylıklar dilerim. Ayrıca ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında can dostlarımız için gıda takviyesi yapmaya, mama ve su desteği sağlamaya da devam ediyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER