Spor

TOKAT AMATÖRDE BAL İÇİN FİNAL GÜNÜ

Final maçı saat 14.00’da Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda başlayacak.

TOKAT AMATÖRDE BAL İÇİN FİNAL GÜNÜ
15-04-2022 16:03
15-04-2022 16:04

 

 

Tokat Belediye Plevnespor ile Erbaa Gençlik Spor futbol takımları Tokat’a Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takım olmak için bugün final maçında karşılaşıyorlar. Yenen takım 2022-2023 sezonunda Tokat’ı BAL’da temsil edecek. Final maçı saat 14.00’da Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda başlayacak.

            Bilindiği üzere bu sezon Osman Nuri Ünver 1. Amatör Küme Ligi’nin A grubunda Turhal Gençler Birliği, Tokat Aile Sosyal Politikalar, Tokat Belediye Plevnespor, Tokat 60 FK, Tokat 1969 Spor, Reşadiye Termal Spor ve Almusspor takımları yer almıştı. B Grubunda Erbaa Güreş İhtisasspor, Zile Spor, Tokat İl Milli Eğitim Spor, Turhal Güç Yurduspor, Sulusaray Belediyespor ve Pazarspor vardı. Gruplarını ilk 2 sırada bitiren takımlar play-off oynamaya hak kazanmıştı. Play-off eşleşmelerinde Tokat Belediye Plevnespor Kulübü ile Tokat Sulusaray Belediyespor Kulübü eşleşirken, Tokat 60 FK ile de Turhal Güç Yurdu Spor Kulübü eşleşmişti. Tokat Belediye Plevnespor ve Turhal Güç Yurdu Spor takımları rakiplerini yenerek adlarını İl Şampiyonunu belirleyecek final maçına yazdırmışlardı. Final maçı Tokat Belediye Plevnespor ile Turhal Güç Yurdu Spor arasında 03 Nisan Pazar günü Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynanmıştı ve 3-0 kazanan Tokat Belediye Plevnespor takımı İl Şampiyonu olmuştu.

ŞİMDİ BAL FİNALİ GÜNÜ

            Tokat il Şampiyonu olan Tokat Belediye Plevnespor, Tokat’ı 2021-2022 sezonunda BAL’da temsil eden Erbaa Gençlik Spor takımı ile 2022-2023 sezonunde kimin BAL’a gideceğini belirleyecek tek elemeli maçı oynamaya hak kazanmıştı. Beklenen final günü gelip çattı. Tokat Belediye Plevnespor ile Erbaa Gençlik Spor futbol takımları Tokat’a Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takım olmak için bugün final maçında karşılaşacaklar. Maç saat 14.00’da Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda başlayacak.

            Final maçı öncesi gerek Tokat Belediye Plevnespor camiasında gerekse Erbaa Gençlik Spor camiasında büyük bir heyecan yaşandı. Her iki kulübün yönetici, teknik ekibi ve taraftarları futbolcuları motive etmek için büyük gayret sarf ettiler. Tokat Belediye Plevnespor kulübü Yönetimi bu maç öncesi takımı iftarda buluşturdu. Erbaa’da ise Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl takımla birlikte iftar yemeğini yedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER