Spor

SEZONUN SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN

Tokat Bld. Plevnespor'a iş insanı A. Sami Ülkü'den moral yemeği

SEZONUN SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN
28-10-2022 15:30
28-10-2022 15:31

 

Tokat Belediye Plevnespor Futbol Takımı, Bölgesel Amatör Lig'de 5. Hafta maçını hafta sonu Samsun Çarşamba deplasmanında Çarşamba Bld. Spor takımına karşı oynayacak. Tokatspor Kulübü Başkanlarından Ahmet Sami Ülkü, önceki kulüp başkanları ile Tokat Belediye Plevnespor takımının şampiyonluk mücadelesinde yanlarında olduklarını göstermek üzere yönetim, teknik heyet ve futbolcuları akşam yemeğine davet etti. Pirhan Restoranda 27 Ekim Perşembe günkü buluşmada sezon sonunda şampiyonluk ile yeniden 3. Lig’e çıkmanın kutlamasında buluşmak temenni edildi.

            Tokatspor Kulübü Başkanlarından A. Sami Ülkü’nün davetinde eski Başkanlardan Fahri Özgen, Mustafa Şahin, Ömer Faruk Altuntaş, Fazlı Akdağ, Hacı Ahmet Bozlu da bulundular. Tokat Belediye Plevnespor Yönetimi’nden Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, Vejdi Ayça, Muhsin Şenocak, Abdullah Mert, Enver Urgancı, Teknik Sorumlu Semih Tokatlı ile futbolcu kadrosu, basın mensupları, TÜFAD Onursal Başkanı Ercan Süsoy ile gazetemiz Baş Yazarı Hayrettin Koyuncu davete icabet ettiler.

            Buluşmanın açılış konuşmasını yapan iş insanı hemşehrimiz, Tokatspor’un geçmiş dönem yöneticilerinden Bekir Atılgan “davete hepiniz hoş geldiniz. İnşallah Çarşamba deplasmanından güzel bir sonuçla döneceksiniz. Sizlere moral olsun istedik. Tokat Belediyemizi tebrik ediyoruz, takıma sahip çıkmasından ötürü. Bizlere de ne görev düşüyorsa takımın yanında olacağız.” dedikten sonra sözleri eski Kulüp Başkanlarına bıraktı. Fahri Özgen, Mustafa Şahin, Ömer Faruk Altuntaş, Fazlı Akdağ konuştular.

BLD. BAŞKAN YARDIMCISI OSMAN ALTUNORDU:

“BU ŞEHİR SİZE GÜVENDİ”

            Tokat Belediye Plevnespor Kulübü adına Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu bir teşekkür konuşması yaptı, futbolculara şampiyonluk beklentisinde olduklarını vurguladı, destek verileceğini belirtti ve “geçen hafta Fahri başkanımız nazik bir davette bulunmuştu, bu hafta da Sami başkanımız davet etti, hassetsen kendilerine teşekkür ediyorum. Eyüp başkanımızın sizlere selamı var, Ankara’da siyasi programlarından ötürü il dışında olacak, gönlünün sizlerle olduğunu söyledi. İsmet Yiğit ile Mehmet Elibol başkanlarımız grip oldukları için gelemediler, onların da selamı var. Biz siyasetçiyiz çok şey söyleriz ama son sözü sahada futbolcular olarak sizler söylersiniz. Bu işi son dakikaya bırakmayın, bu şehir size güvendi. Tokatlı hiçbir misafirini yüzü asık şekilde bu şehirden uğurlamadı. Sizlere çok güveniyoruz, sonuna kadar yanınızdayız. Maddiyat elbette çok önemli ama maneviyat da bu şehrin özünde olan bir duygu. Allah birliğinizi, beraberliğinizi bozmasın, sakatlık vermesin. Sezonu şampiyon olarak bitirmenizi istiyoruz, biz de gereğini yaparız bunu bilin.” dedi.

AHMET SAMİ ÜLKÜ’DEN FUTBOLCULARA ŞAMPİYONLUK PRİMİ SÖZÜ

“SAHA SONUÇLARI İLE ELİMİZİ GÜÇLENDİRİN”

            Moral yemeğinin davetini yapan eski Kulüp Başkanlarından Ahmet Sami Ülkü bu vesile ile konuşmasında futbolculara seslendi. Şehrin dimamiklerinin sahipleneceğine olan inancını dile getirdi ve “davetimize katıldığınız için her birinizi tek tek teşekkür ederim. Fahri başkanımızın geçen hafta çaktığı kıvılcım bize örnek oldu. Sadece Kulüp Başkanlarımıza kalmaksızın iş insanlarımıza, kamu kuruluşlarımıza, bütün Tokatlılara yansıyacak şekilde bu güzellikleri devam ettirelim. Önemli olan birlik beraberlik. Eğer birlik beraberlik olursa ben her şeyin olacağı kanaatindeyim. Bu birlik beraberliği sahada futbolunuzla sağlayacak olan da sizlersiniz. Saha sonuçları çok önemli. Eğer bir rüzgar yakalarsak o rüzgarın önünde kimse duramaz. Hepimizin işi daha kolay olur. Birlik beraberlikle daha rahat oluruz, sponsor buluruz, ekonomik anlamda daha değişik organizasyonlar yaparız. İnşallah bu kıvılcım dalga dalga yayılır. Mücadele edeceksiniz, Allah da yardım edecektir. Sizden başarı bekliyoruz. Sizlerin yanında olduğumuzu, takip ettiğimizi gösteriyoruz. Sizi sadece buradakiler takip etmiyor, bu şehrin dışındakiler de takip ediyor. Biz Tokatspor’da görev yaparken ulusal kanallardan maçımız izleniyordu, Kuzey İrlanda’dan, Amerika’dan telefonlar geldi bizlere. Sizi dışarıda da takip ediyorlar. Eğer başarılı olursak elimiz çok güçlenecek. İnşallah şampiyonlukta sonuca varacağız. Bu kıvılcımın devam etmesini, her hafta bu organizasyonların devam etmesini diliyorum. İnşallah böyle bir toparlanırsak topluca bir havuz oluşturup Şampiyonluk primi vaat etmek isteriz. Karınca kararınca prim de açıklarız siz yeter ki sahada mücadele edin. Sahipsiz değilsiniz.” dedi.

FUTBOLCULARDAN SOYUNMA ODASINA DAVET

            Tokatspor Kaptanı Muhsin Polat da davet için teşekkürlerini dile getirirken “herkese iyi akşamlar. Tekrar bir yemekte buluştuk, herkese teşekkür ederiz, bizim için güzel bir moral oluyor. Bizim niyetimiz belli, hedefimiz belli. Herkesin arkamızda durmasını istiyoruz. Bunu da iki haftadır yapıyorsunuz, bundan sonraki süreçte sevincimize ortak olmak için soyunma odamıza bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

SOYUNMA ODASI DEYİNCE…

            Ahmet Sami Ülkü, kaptan Muhsin Polat’tan soyunma odası daveti gelince başkanlığı döneminden bir anıyı dillendirdi ve “Kaptanım bizi soyunma odasına sokma. Şimdi soyunma odası deyince küçük bir anımı anlatayım. Adana Demirspor, Tokatspor müsabakası vardı burada. O günkü şartlarda Adana Demirspor da şampiyonluğa oynuyor, biz de… 3-0 yendik. Galibiyet primimiz de 1.000 lira. O coşkuyla soyunma odasına indik. İçerde 3, 3, 3 diye bağırıyorlar. Maçı 3-0 yendik… O zaman kaptanımız Taner Savut, “Başkanım 3 diyorlar” dedi. 3-0 yendik işte, biz de sevinçliyiz, stat dolu, “3 bin lira istiyorlar.” dedi. Tamam, sorun değil dedik. Tamam dedik ama Salı günü geldi, prim ödenecek, 3 bin çarpı 30 kişi 90 bin lira. O zaman dolar 1,5 – 2 lira. Yaklaşık 45 bin dolar, baya bir ter atmıştık, zorlanmıştık. O günden sonra demiştik ki, biz soyunma odasına inmeyelim, mümkünse burada bitirelim.” diye anısını anlatınca gülüşmeler oldu. Kaptan Muhsin Polat da “başkanım siz gelin, biz sizi yormayız.” diye karşılık verdi.

            Tüm katılımcıların bir araya gelip fotoğraf çekimi ile son bulan davette yüzlerdeki tebessümün sahaya galibiyet olarak yansıması istendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER