Gündem

MEDİCAL PARK TOKAT AÇILDI

Medical Park Tokat Hastanesi poliklinik hizmeti vermeye tekrar başladı ve randevularını açtı.

MEDİCAL PARK TOKAT AÇILDI
29-11-2022 10:38

 

Medical Park Tokat Hastanesi poliklinik hizmeti vermeye tekrar başladı ve randevularını açtı.

 

Medical Park Tokat Hastanesi yoğun bakım servisinde yatan hastaya sağlık personeli tarafından şiddet uygulanmasına dair görüntülerin ardından Bakan Koca'nın talimatı ile müfettişler hastaneyi incelemek üzere görevlendirilmiş ve hastanenin faaliyetleri durdurulmuştu.

Özel hastane yönetimi, Sağlık Bakanlığı'nın faaliyetleri durdurma kararına karşı Tokat İdare Mahkemesi'ne kararın kaldırılması yönünde dava açtı ve bugün hastane faaliyetleri yeniden başladı. Hem telefon hem online olmak üzere randevular açıldı.

Günlerdir sosyal medya üzerinden hastanenin açılması yönünde baskı paylaşımları yapan Tokatlılar, hastanenin yeniden faaliyete geçmesi ile rahat bir nefes aldı.

TOKAT TSO; AÇILDIK!

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi faaliyetlerine yeniden başlayan hastaneyi ziyaret etti. Tokat TSO Başkanı Fatih Gökdere, “Şehrimizin tek özel hastanesi olan göz bebeğimiz Tokat Medikal Park Hastanesi hasta kabulüne başladı. Başta tüm Tokatlı hemşerilerimiz olmak üzere; hastane yönetimimize, personelimize ve hastalarımıza hayırlı uğur olsun diliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER