Spor

FEVZİ ÇAKMAK ORTAOKULU KIZ VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Okul Müdürü Kadir Kabakcı: “O kupa gelecek dedik ve geldi.”

FEVZİ ÇAKMAK ORTAOKULU KIZ VOLEYBOL TAKIMI  TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
09-05-2022 10:12
09-05-2022 10:13

 

25-30 Nisan tarihleri arasında Çankırı ilinde düzenlenen Okullar Arası Küçük Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarına Tokat’ımızı temsilen katılan Tokat Merkez Fevzi Çakmak Ortaokulu Kız Voleybol Takımı tüm maçlarını kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Çankırı’daki  Türkiye Şampiyonası’nda birbirinden zorlu takımlarla mücadele eden Tokat Merkez Fevzi Çakmak Ortaokulu Kız Voleybol Takımı, final maçını Aydın ili temsilcisi Özel Başak Koleji takımı ile oynadı. Çekişmeli geçen mücadelede başarılı bir performans sergileyerek 2-0’lık set sonucu ile rakibini mağlup eden Tokat Merkez Fevzi Çakmak Ortaokulu Tokat’a Türkiye Şampiyonu olarak döndü.

“O KUPA GELECEK DEDİK VE GELDİ”

            Tokat Merkez Fevzi Çakmak Ortaokulu Müdürü Kadir Kabakcı, günlerce, aylarca yapılan çalışmaların, verilen emeklerin karşılığını Türkiye Şampiyonu olarak almış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. “o kupa gelecek dedik ve geldi” ifadesiyle şampiyonluğu kutlayan Müdür Kabakçı, Türkiye genelindeki 6 bin okulun arasından 105 takımın katıldığı bu zorlu turnuvada bölge müsabakaları, yarı final grubu ve Türkiye Şampiyonası’nda oynadıkları tüm müsabakaları kazanmanın haklı gururunu yaşayan takımına, teknik ekibine teşekkürlerini dile getirdi.

TEBRİK ZİYARETLERİ

            Tokat Merkez Fevzi Çakmak Ortaokulu Kız Voleybol Takımı, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’ın takdim ettiği şampiyonluk kupasını alarak döndükleri Tokat’ta, Okul Müdürü Kadir Kabakcı öncülüğünde Tokat Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Tosun, Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar ve Tokat Valisi Ozan Balcı’yı makamlarında ziyaret ettiler, Çankırı’dan getirdikleri Türkiye Kupası’nı takdim ettiler.

            Tokat Merkez Fevzi Çakmak Okulu Müdürü iken İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Osman Tosun ile Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar ve Tokat Valisi Ozan Balcı, Türkiye Şampiyonu olan takımı tebrik ettiler, günün anısına hediyelerini sundular ve başarılarının devamını dilediler.

ŞAMPİYON OLAN KAFİLEDEKİ İSİMLER

            Tokat Merkez Fevzi Çakmak Ortaokulu Kız Voleybol Takımı’nın Çankırı’ya gidip, Türkiye Şampiyonu olarak döndükleri kafilede İdareci olarak Okul Müdürü Kadir Kabakcı, Çalıştırıcı Beden Eğitimi Öğretmeni Celal Yıldız ile takım kadrosunda oyuncu öğrenciler Çağla Nur Koç, Ecem Nehir Şimşek, Gülşen Naz Yörür, Merve Kablan, Zehra Kaya, Dila Nur Turgut, Bilgesu Bozkurt, Nehir Ravza Kılınç, Gülten Nehir Unutmaz ve Zehra Çağlar yer aldılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER