Gündem

BUGÜN OĞLUMUN DÜĞÜN GÜNÜ OLDU

Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği’ne, 15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polisi Ferhat Koç’un ismi verildi. Polis Merkezi’nde yapılan törende Şehidin anne ve babası oğullarıyla gurur duyduklarını söyledi.

BUGÜN OĞLUMUN  DÜĞÜN GÜNÜ OLDU
11-05-2022 10:29
11-05-2022 10:31

Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği’ne, 15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polisi Ferhat Koç’un ismi verildi. Polis Merkezi’nde yapılan törende Şehidin anne ve babası oğullarıyla gurur duyduklarını söyledi.

 

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda nöbetteyken Gölbaşı’ndaki ilk bomba saldırısında şehit olan Tokatlı Özel Harekât Polisi Ferhat Koç’un ismi törenle, Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği’ne verildi.

Karakol’da yapılan törene Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Cumuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, il protokolü, EGM'den gelen heyet ve şehit aileleri katıldı.

İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ın selamlamasından sonra konuşan Vali Balcı, “Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Dünyada 5-10 tane millet var zaten devlet devlet gibi devlet millet gibi millet. Bunlardan birisi de Türk Milletidir. Türk milleti tarihiyle milli birlik ve beraberlik duygusuna sahip çıkmasıyla kültürüyle dünyanın sayılı milletlerinden birisidir.  Şehitlik, gazilik çok kıymetli ünvanlardır. Yüce Allah’ın herkese nasip etmeyeceği ama aynı zamanda da zdevlet, millet, namus uğruna, bayrak uğruna, istiklal ve istikbal uğruna gerektiği zaman Türk milleti şehit olmaktan vazgeçmeyeceğinin, gazi olmaktan vazgeçmeyeceğinin en büyük ifadesidir. Şehit ailelerimize, gazi ailelerimize devlet ve millet olarak müteşekkiriz” dedi.

BİZİ KİMSE YIKAMAZ

Şehidin annesi Necla Koç, “Şehit annesi olmak çok gurur verici ve ben şuan daha da gururluyum. Çünkü benim oğlum değerliydi değerine değer kattı. Vatan sağ olsun. Vatansız millet olmaz. Benim oğlum görevine aşık bir çocuktu. Son görevinde sabah nöbete gitmişti, akşam gelip damatlığını alacaktı. Akşam tekrar nöbete kaldı, damatlığını alamadı, düğününü göremedi ama ben onun düğününün cennette yapıldığını hissettim, biliyorum. Ben oğlumdan razıyım, rabbim de razı olsun. Sütüm helal olsun. Bugün oğlumun düğün günü, bugün benim düğün günüm. Ne mutlu bize, Ne mutlu Türk’üm diyene! Bizi kimse yıkamaz!” diye konuştu.

Şehidin babası Mustafa Koç ise duygusal anlar yaşayarak, “Ben hissediyorum ki şuan Ferhat bizi izliyor. Hoş geldin paşam, hoş geldin yavrum” ifadeelrini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER