USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

YILAR, BU TAKIMIN ÖNÜNÜ KİMSE KESEMEZ

YILAR, BU TAKIMIN ÖNÜNÜ KİMSE KESEMEZ
23-09-2014 17:41
Google News

Vali Beyin ve Belediye Başkanımızın desteği  ile sezon sonunda koyduğumuz hedefe ulaşacağız.

2.lig Beyaz grup takımlarından Tokatspkulüp başkanı, bir aylık dönem içerisindeki kulübün  gelir gider tablosunu ve gündeme dair yaşananlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Tokatspor kulüp başkanı Emin Yılar Katıldığı spprogramında Tokatspor`un bir aylık süreçteki gelirlerini ve giderlerini,  bu noktada yaşananlar, Tokatspor`un geleceği ve hedefleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BIRLIK BERABERLIK ILE HEDEFLERIMIZE ULAŞACAĞIZ

Sezona sıkıntılı bir süreçle başladıklarını belirten Başkan Yılar, hiç hesapta olmayan bazı borçlar maalesef ki Tokatspor`un sezona eksik bir şekilde başlamasına neden olduğunu  sonraki süreçte ise Başta Tokat Valisi Sayın Cevdet Can beyin ve Belediye Başkanı Sayın Eyüp Eroğlu Beyin de girişimleri ile bu sorunu aşıp sezona güzel başladıklarını belirtirken, bu desteğin her zaman var olması Tokatspor`un başarısı olmazsa olmazlarından dır. Bir ilin Valisi İle Belediye Başkanı ile kurum amirleri ve tüm kesimlerle birlik olması, destek olması sadece Tokatspor`un başarısına katkı olarak değil, Tokat`ın tanıtımından tutuda, ekonomisine kadar her noktada fayda ve katkı sağlayacaktır. Bilindiği gibi günümüzde futbolun bulunduğu bölgenin ekonomisine,tanıtımına  katkısı hiç şüphesiz ki tartışılmayacak kadar çoktur. O yüzdendir ki destek çok önemlidir. Bizlerin başarısında en büyük etken birlik beraberliğimizi sağlamamızdır. Başta Vali beyimizin ve  Belediye Başkanımızın bizlere vermiş olduğu maddi ve manevi destek, taraftarımız üzerinde oluşturduğu sinerji bu takımın başarında çok büyük katkı sağlamaktadır. Bu destek var olduğu süreçte, bizimde  bu oyunla birlikte gelen  başarıyla, Tokatspor  sezon sonunda ligi iyi bir yerde bitireceklerini ifade etti.

Artık kimsenin Tokatspor`u zarara sokmasına müsaade etmeyeceğiz

Yılar, geldiğimiz gün itibari ile Tokatspor`un kasasına toplamda 760 Bin 585 TL gelir den dolayı bir paranın girdiğini, bunun karşılığında da toplamda 879 Bin 961 TL gibi bir miktarında Kasalarından çıktığını belirtirken arada ki 119 Bin 376 TL gibi bir farkında Yöneticiler tarafından karşılandığını belirtti. Tokatspor`un şuan itibari ile sadece geçmiş dönemde hangi neden ve şartlarda verildiği belli olamayan 200 Bin TL`lik İlken Yaman hocaya verilmiş bir senet var. bu konuyla ilgili hukuki süreci başlattık, gerekli yerlere itirazımızı yaptık. bundan sonraki süreç artık hukuki bir süreçtir. Ama şu bilinsin ki bu verilen senet haksız ve gereksizce verilmiş bir senettir. Tokatspda hiç çalışmamış görev almamış, antrenmanlara bile çıkmamış, bunlar noter tarafından da tespit edilmiş bir hoca için Tokatspor`un menfaatlerini  gözeterek bunu kanunlar önünde hesabını sonuna kadar sorulacaktır. Artık kimsenin Tokatspor`u zarara sokmasına müsaade etmeyeceğiz. Dedi.

Hakemlerden sadece adaletli bir şekilde maç yönetmelerini  istiyoruz

Başkan Yılar, hafta sonunda oynanan TokatspYeni Malatya maçında yaşanan olaylar için, ` Tam bir Hakem faciası` olarak yorumlarken,  bu iş için emek veren Tokatspor yöneticilerini , taraftarını, futbolcunun  emeğini çalmaktan başka bir şey olmadığı belirtti. Hakemlerinde hata yapabileceklerini belirten Yılar, `Hakemlerde insan hata yapabilirler, ama bu hatalar her maçta artarak devam ediyorsa bunda bir kasıt aramamız gerekir. Sezon başında belirttiğimiz bir gizli şampiyonluk hedefimiz vardı. Bu hedefimize ulaşmamıza,  futbolsal anlamda engel olamayacaklarını anlayanlar, hiç kimsenin tasvip etmediği yöntemlerle sanki önümüzü kesiyorlar imajını verir oldular. Bu durumları başta Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ve Merkez Hakem Kurulunun da dikkate alacağına inancımız tamdır. Biz hiç bir şekilde hiç bir kurumdan yardım istemiyoruz, sadece adaletli bir şekilde maç yönetmelerini  ve futbolseverleri kin ve nefrete ulaştıracak sonuçlara sebep olmamaları konusunda çözüm üretmelerini bekliyoruz`. dedi.

Kupada takımımızın bu maçı kazanacağına güvenimiz tam

Türkiye Kupasında bu hafta deplasmanda oynayacakları İstanbul Başakşehir spkulübü maçından umutlu olduğunu belirten Başkan Yılar, `Geçmişte iki defa karşılaştık ve ikisinde de gülen taraf biz olduk. Bu maçı da taraftarımızın desteği ile alacağımıza inancım tamdır. Takımımıza güveniyoruz` ifadesini kullandı. Yılar bu maç ile ilgili olarak taraftarlarımızın bize en çok sordukları konu ise, bilindiği gibi Süper Lig ve 1. Ligde bilet uygulaması yerine Passolig uygulaması başlatıldı. Bu uygulamanın Türkiye kupasında da uygulanacağını, bunun neticesinde Tokatspdeplasmanda oynayacağı Kupa maçında da bu uygulamanın olacağını yalnız maçı izlemeye gelecek olan taraftarların bu konuda hiç bir endişeye kapılmamalarını tek maçlık Passolig kartlarının maç günü stadın bilet gişelerinden temin edilebileceklerini ifade etti.

Hacettepe maçının seyir keyfinin yüksek olacağı bir maç olacağını düşünüyorum

Tokatspor`un Hafta sonu ligde deplasmanda oynayacağı Hacettepespmaçının da zgeçeceğini belirten Yılar, şuan ligde kayıp`ı en az olan takımlardan biri Hacettepespor. Bunun bilincindeyiz, takımımız zorlu bir kupa maçı sonrası Ankara`ya geçecek ve iki günda kamp yapacak. Bu maçında seyir keyfinin yüksek olacağı bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah takımımızadan da puan ve puanlarla dönecektir. Bu konuda Başta Teknik heyetime ve Futbolcularıma güvenim tamdır. Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Fatih Karagümrük3333-5
17Hatayspor3233-8
18Gaziantep FK3231-15
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3316-35