USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

FUTBOLCULARDAN ORTAK MESAJ: “PLEVNESPOR’U 3’ÜNCÜ LİGE TAŞIYACAĞIZ”

Tokat Belediye Plevnespor, hafta sonu evinde oynayacağı Gümüşhane Türk Telekomspor maçının hazırlarına devam ediyor.

FUTBOLCULARDAN ORTAK MESAJ:  “PLEVNESPOR’U 3’ÜNCÜ LİGE TAŞIYACAĞIZ”
27-01-2023 10:54
27-01-2023 10:56
Google News

 

Tokat Belediye Plevnespor, hafta sonu evinde oynayacağı Gümüşhane Türk Telekomspor maçının hazırlarına devam ediyor.

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL)  4’üncü grup temsilcimiz Tokat Belediye Plevnespor, ikinci yarı evinde oynayacağı Gümüşhane Türk Telekomspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik patron Semih Tokatlı önderliğinde Bordo-Beyazlı ekip dün (Perşembe) Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda kondisyon, yükleme, teknik çalışma, devamında kuvvet çalışması ve son bölümde taktiksel çalışıldı.

Dün (Perşembe) Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda yapılan idman öncesi takım kaptanı Muhsin Polat, kaleci Uğur Köprülü ve defans oyuncusu Berk Kal gazetemize açıklamalarda bulundu.

MUHSİN POLAT:

“BU TAKIMI 3’ÜNCÜ LİGE TAŞIYACAĞIZ”

İkinci yarıya takım olarak iyi hazırlandıklarını belirten takım kaptanı Muhsin Polat, “İlk yarıyı iyi yerde bitirdik ve bu hafta ikinci yarıya başlayacağız. Çok güzel bir kamp dönemi geçirdiğimiz için her şey istediğimiz gibi oldu. Aramıza katılan arkadaşlarımızda takıma uyum sağladılar ve onlarında katkılarıyla sezon sonu şampiyonluğa katkı sağlayarak bu takımı 3’üncü Lige taşıyacağız.  Pazar günü evimizde ki Gümüşhane Türk Telekomspor maçına hazırız. Bu maçın çok zor olacağını tahmin edeceğiz. Rakibimiz yatacaklar kapanacaklar, her gelen takım bu şekilde oluyor. Bundan dolayı taraftarlarımıza çok görev düşüyor. Bu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar, son dakikaya kadar desteklesinler. Takım olarak bizlerde inşallah bu işin altından kalkacağız ve buradan güzel bir galibiyetle ikinci yarıya başlamak istiyoruz.” dedi.

UĞUR KÖPRÜLÜ:

“YOLUN SONUNDA TAKIMI ŞAMPİYON OLARAK TOKATLILARA ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ”

Takım kaptanı Muhsin Polat’ın konuşmasının ardından Kaleci Uğur Köprülü, “İkinci yarı başlıyor, takımda sadece kalecilere değil tüm takım arkadaşlarıma büyük görev düşüyor. Çünkü gelen hiçbir şampiyonluk kolay gelmiyor. Bu şampiyonluğa giden yolda tesiste çalışandan, sahadan çalışana, taraftardan bütün futbolseverlere büyük yükler düşüyor. Bundan dolayı ikinci yarıya iyi hazırlandık. Çünkü ikinci devre birinci devreden daha zor geçiyor. Şampiyon olmak istiyorsak bunun üstesinden gelmeliyiz. Takım bunun üstesinden gelebilecek potansiyele sahip. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor, yolun sonunda takım şampiyon olarak Tokatlılara armağan etmek istiyoruz.”

“BU SEVİNCİ DE BÜYÜTEREK TOKAT’A GÜZEL BİR ARMAĞAN SUNMAK İSTİYORUZ”

Köprülü, “Ben ve arkadaşlarımız en iyisi olmak için çalışıyoruz. Beraber vefakârlıklar yapınca başarı geliyor. İkinci yarı için çalıştık, artık maçların başlamasıyla beraber işin ciddiyetine sahip olup bütün maçları kazanarak yolun sonunda da şampiyon olmak istiyoruz. Bu yolda taraftarlarımızdan bir isteğim olacak. Onlara birinci yarıdan daha çok ihtiyacımız, çünkü ikinci yarı çok zor geçiyor. Önemli maçların bir kısmını evimizde oynayacağız. Bizden desteklerini esirgemesinler, bizim yanımızda olsunlar. Onlar desteklerini bırakmadıkları süreci işimiz daha da kolay olacaktır. Her sevinç paylaşıldıkça büyür, Stadyuma gelsinler destek versinler hep beraber sevinelim. Bu sevinci de büyüterek Tokat’a güzel bir armağan sunmak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

BERK KAL:

“BİZİM ARTIK HER MAÇIMIZ FİNAL HAVASINDA GEÇECEK”

Son olarak defans oyuncusu Berk Kal ise, “İlk devrenin son maçında güzel bir oyunla, güzel bir skorla kapattık. İkinci devrenin ilk maçında Gümüşhane maçıyla başlayacak, çalışmalarımızı kamp boyunca sürdürdük. Bizim artık her maçımız final havasında geçecek, çünkü telafi olmayan maçlara giriyoruz. Bundan dolayı çalışmalarımız devam ediyor, inşallah güzel bir galibiyetle başlangıç yapmak olacağız.”

“TOKAT’A 3’ÜNCÜ LİGDE BİR TAKIM HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ”

“Tokatlı futbolcu olarak, yükümüz her seferinde daha da artıyor. Çünkü bu şehirde yaşıyoruz, bu şehrin ekmeğini yiyoruz, yıllar boyunca. Bundan dolayı daha çok istiyoruz, daha çok çalışıyoruz. Bu nedenle Tokat’a 3’üncü Ligde bir takım hediye etmek istiyoruz. Böylelikle gençlerimizin önünü açmak istiyoruz, o yüzden bütün çalışmalarımız ve bütün düşüncelerimiz bu yönde.”

“YAPARAK STADYUMDA BİR ŞÖLEN HAVASINDA MAÇI KAZANARAK BAYRAM HAVASI YAŞARIZ”

“3’üncü Lige çıkmak için 3 aylık zamanımız var. Burada ki arkadaşlarımız büyük fedakârlık yapıyorlar, ailelerimizden sevdiklerimizden. Yaz-Kış demeden çalışıyoruz, bu çalışmalarımızın meyvesini şampiyon olarak yemek istiyoruz. Taraftarlarımız Pazar günü inşallah fedakârlık yaparak Stadyumda bir şölen havasında maçı kazanarak bayram havası yaşarız. Onların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var, çünkü her maçımız bizim için bir final.” açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
D
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33