USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

“CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR”

MHP, NİKSAR, ERBAA VE REŞADİYE'DE TÜRKİYE KONUŞULDU MHP'NİN TEK GÜNDEMİ TÜRKİYE”

“CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR”
27-01-2022 10:27
27-01-2022 10:28
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi, Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, ocak başkanları, belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyelerinin katılımıyla Erbaa, Niksar ve Reşadiye’de “Hedef lider Ülke Türkiye 2023  vizyonu” programları düzenledi. Geniş katılımla düzenlenen toplantılarda Türkiye’nin geleceği açısından Cumhur İttifakının gerekliliği üzerinde hassasiyetle duruldu.

Toplantılarda konuşan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Hedefimiz kuşatılan güzel ülkemizi zirveye taşımaktır. Oyunları bozmaktır. Hedefimiz Türklüğün yüce ideallerini hayata geçirerek, güçlü bir Türkiye kurmaktır. Bu hedeflere doğrultusunda teşkilatlarımız tüm eforları ile çalışmaktadırlar” dedi.

MHP TÜRKİYE’NİN MİHENK TAŞIDIR

Ülkücülüğün, milliyetçiliğin şahsi menfaatlerin peşinde koşmadan Türkiye’ye gönül vermek olduğunu belirten MHP’li Yücel Bulut, “Hedefimiz lider ülke Türkiye 2023  vizyonudur. Bu noktada Genel Başkanımız, Liderimiz, Ülkemizin sevdalısı Sayın Devlet Bahçeli, büyük görevler üstlenmiştir. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar bozulduysa, Türkiye ayaktaysa, ümitsizliğe kapılmıyorsak, Genel Başkanımızın vizyonu sayesindedir. Çürük elmaların ayıklandığı, ülkesini seven insanların yer aldığı Milliyetçi Kadrolar, Türkiye’nin istikbalidir. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin mihenk taşıdır” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMA AZMİMİZ ARTIYOR”

Konuşmasında teşkilatlara yeni atanan başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Yücel Bulut, “Şimdiye kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan dava arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Kıymetli dava arkadaşlarımızla göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.  Bu çalışma azmimiz artarak devam edecektir” şeklinde konuştu. Bulut konuşmasını şöyle tamamladı:

CUMHUR İTTİFAKINI ÖNEMSİYORUZ

“Biz Cumhur ittifakını önemsiyoruz.  Çünkü Türkiye’yi önemsiyoruz. Cumhur ittifakının tek amacı vardır, O da Türkiye’nin bekasıdır. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlara, karşı karşıya kaldığı tehditlere karşı Türk milletinin kurduğu bir ittifaktır. Bu ittifakın konusu da amacı da Türkiye’dir. MHP için önemli olan ülkedir, millettir, vatandır, bayraktır. Dolayısı ile bu değerlerin zarar görmemesi için her fedakârlık yapılır, her şey göze alınır. MHP’nin almış olduğu tüm kararların arkasında bu değerlerimiz vardır. Bu düşüncelerle atama sonrasında görev alan Başkanlarıma partimizin yönetim kademelerine seçilenlere başarılar diliyorum.”

“MHP’SİZ TÜRKİYE DÜŞÜNÜLEMEZ”

Toplantılarda teşkilatlara hitap eden MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek de konuşmasında, “Şu zor kış şartlarında bu birlik ve beraberliğin tek açıklaması vardır. Türkiye sevdasıdır.  Hiçbir menfaat beklemeden Türkiye için canını ancak ülkücüler verir. Bu büyük bir ulvi duygudur. Bu bakımdan Milliyetçi Hareket Partisi, bu milletin özü, ülkenin çelik çekirdeği, vatanın bölünmez bütünlüğünün teminatıdır.  MHP’nin olduğu yerde Türkiye’nin ve Türklüğün beka sorunu söz konusu olamaz. Milliyetçi Hareket Partisisiz bir Türkiye siyaseti düşünülemez.  Sizdeki bu coşku oldukça ülkemizin bir karış toprağına kimse göz dikemez” ifadelerini kullandı.

“MİLLİYETÇİ HAREKETE TARİH ŞAHİTLİK EDİYOR”

MHP’nin Türk milletinin milli benliği, şuuru ve ta kendisi olduğunu aktaran Mustafa İpek,  “Biz böyle bir ulvi davanın temsilcileriyiz.  Hedefimiz asla kişisel olamaz. MHP ve ülkücü düşünce, zulümler, saldırılar, baskılar, haksızlıklar, siyasi suikastlar, zindanlar, işkenceler, tezgâhlar, komplolar ve kumpaslara rağmen bugün de korkusuzca ayaktadır.  Tarih şahittir ki, bu yarım asrı geçen çileli yolculukta Milliyetçi Hareket; Türkiye’nin bekasını her siyasi düşüncenin üstünde tutmuş, milli konularda her zaman milli duruş sergilemiş, siyasi rotası hiç sapmamış, ilke ve ülkülerinde hiçbir kırıklık yaşanmamıştır” dedi.

“VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mustafa İpek, “Bu arada Tokat’ın medarı iftiharı Yücel Bulut vekilimiz için birkaç söz söyleyerek konuşmamı tamamlayacağım. Sayın Vekilimizin her zaman yanımızda bizlere güç kuvvet  vererek  çalışmalarımızda destek vermektedir.  Ülkemizin, Tokat’ımızın sorunlarının çözümü noktasında de onurlu bir mücadele vermektedir. Sorunları dile getiriyor, çözüm önerileri getiriyor. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. İlçe Başkanlarımız, ocak başkanlarımız, kadın kollarımız ve vatandaşlarımızla sürekli irtibat halindeler. Herkese Türkiye’yi, MHP’yi ve Cumhur ittifakını anlatıyorlar.” diyerek konuşmasını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
D
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33