USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“ÇAMLIBEL TÜNELİ YATIRIM PROGRAMINA ALINACAK”

Beyazıt: “Vebalimiz var, bu vebali en iyi şekilde yerine getireceğiz.”

“ÇAMLIBEL TÜNELİ YATIRIM  PROGRAMINA ALINACAK”
19-04-2022 11:16
Google News

 

AK Parti Tokat İl Teşkilatının davetiyle Milletvekilleri Yusuf Beyazıt ve Mustafa Arslan'ın da olduğu ortamda ilimiz basın mensuplarıyla sahur yemeğinde buluşuldu.

17 Nisan Pazar günü geçesi saat 01.30’da Tokat Belediyesi Sosyal Tesisleri restorandaki buluşma Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt’ın gündeme dair açıklamaları, basın mensuplarının sorularına yanıtlarla sahur vaktine dek sürdü. Toplantıya katılan gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç etkinliğin bitiminde yaptığı paylaşımda “sohbetten geleceğe taşınacak temenni Tokat için hayal edilen güzelliklerin nasip olmasıdır. Nitekim bunun için verilen uğraşta başta ÇAMLIBEL TÜNELİ'nin bu yılki YATIRIM PROGRAMINA ALINMASI adına GÜZEL GELİŞMELER OLDUĞU SÖYLENDİ. Siyasetçi için Yatırımları takip kadar gazeteci için fikri takip de esas. Takip edilecek nice güzellikler olması temennisiyle İl Başkanı Cüneyt Aldemir şahsında Ak Parti teşkilatlarına başarılar dileriz.” Şeklinde oldu.

TOKAT HAVALİMANI İÇİN TEŞEKKÜR

            Tokat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt konuşmasına 25 Mart 2022 tarihinde resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen yeni Uluslar arası Tokat Havalimanı ile başladı. Tokat basınına hassaten teşekkür etti. Tokat Havalimanı ile aynı tarihte yatırım programına alınan Yozgat, Rize ve Mersin Havalimanları daha başlanılmazken Tokat Yeni Havalimanının bitirilmesinin büyük bir kazanım olduğunu vurguladı. Tokat’a bu yatırımın kazandırılmasında iktidarıyla muhalefeti ile iyi bir strateji izlediklerini anlattı. Tokat Havalimanı açılışı ve Tokat mitinginin ülke gündeminde yer edindiğini, Mecliste diğer il vekillerinin Tokat’a dair övgü dolu sözlerini duyduklarını dile getirdi.

ESKİ HAVALİMANININ YERİ İÇİN FİKİRLER

            Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, yeni havalimanının yapılmasının ardından eski havalimanı alanının nasıl kullanılacağına dair fikirleri de gündeme getirdi. Şehirde yer idarenin Gıda İhtisas Bölgesi olarak kullanmak arzusu varken, kendilerinin buraya İHA-SİHA ile gündeme olan havacılık üzerine eğitimlerin verileceği Fakülte konseptini değerlendirdiklerini izah etti.

ÇAMLIBEL TÜNELİ YATIRIM PROGRAMINA ALINACAK

            Milletvekili Yusuf Beyazıt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tokat’a gelişi ve sonrasında açılışlarla, mitingle Tokat’ta oldukça mutlu ayrılmasının ardından hiç vakit kaybetmeden Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile makamında ziyaret edip görüştüklerini, hem teşekkürlerini belirtirken hem de Çamlıbel Tünelinin bu yıl yatırım programına alınması için söz aldıklarının müjdesini verdi. “Çamlıbel Tüneli inşallah bu yıl yatırım programına alınacak, biz de takibini yapacağız.” Diyen Beyazıt Tokat için yaptıkları en iyi şeyin uyum ve birlikte hareket edebilmek olduğunu vurguladı.

            Tokat – Niksar Karayolunun da bitirilmesi için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü anlatan Yusuf Beyazıt, Tokat’tan Yağmurlu’ya kadar olan yol ile oradan Dönekse’den Aybastı yoluna dek olan kısmın çok daha ekonomik maliyetli olduğunu, ihalesini yaptırarak şuan hummalı bir çalışmanın yürütüldüğünü belirtti.

BAKANLAR GELECEK

            Tokat’a yakın zamanda yeni Bakanların geleceğinin de ön bilgisini veren Yusuf Beyazıt öncelikle Gençlik ve Spor Bakanı, sonrasında Kültür ve Turizm Bakanı’nı Tokat’a ağırlamak istediklerini anlattı.

“VEBALİN GEREĞİNİ YAPACAĞIZ”

            “Bakın Bakanların biri geliyor, gidiyor, biri daha geliyor. Bölgenin en iyi Bilim Merkezini Tokat’a yapacağız. Müzeleriyle, kütüphaneleriyle öyle bir şehir hayat ediyoruz ki yaz kış herkes gelebilsin. İşimizi yapacağız, bu nedenle millet bize emanet verdi. Vebalimiz var, bu vebali en iyi şekilde yerine getireceğiz. Burada birliktelik oldu, bunun faydasını Tokat’ta gördük. Bunların hepsi bir emekle, takiple yapılmış işlerdir.” Dedi ve emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34