USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN CEMİL KILIÇ, “BELEDİYEMİZ HIZ KESMEDEN, ÇALIŞMALARINI DEVAM EDİYOR”

  BAŞKAN CEMİL KILIÇ, “BELEDİYEMİZ HIZ KESMEDEN, ÇALIŞMALARINI DEVAM EDİYOR”
08-05-2018 13:41
Google News

Reşadiye Belediyesi Başkanı Cemil Kılıç,  “Belediyemiz hız kesmeden, çalışmalarını devam ettiriyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için gayret gösteriyoruz, Burada vatandaşlarımızdan gelen talepleri gerçekleştirmek için çalışmaları sürdürürken, onlardan gelecek her türlü istekleri hızlı bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz dedi.

BAŞKAN KILIÇ: İLÇEMİZE DOĞALGAZ HAYIRLI OLSUN

Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, Reşadiyeli vatandaşların uzun zamandır umutla beklediği doğalgaz, 2018 yılı aralık ayında yanacağını ifade etti.

 

Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, ilçelerinde doğal gaz getirilme sürecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılındaki Tokat’ta yaptığı miting sırasında Reşadiyelilerin isteği üzerine başladığını ifade etti. Kılıç, Doğalgazın getirilebilmesi için Bakanlar Kurulunun almış olduğu kararla ilçemizde elektrik mesken abonelerinin yüzde 60’ının yani 2 bin 500 abone olması gerekiyordu. Reşadiye olarak seferber olduk. Yasal zorunluluğu yerine getirerek 2 bin 500 abone sayısına ulaşmıştık. Bütün prosedürleri başarılı olarak gerçekleştirdik. Reşadiyeli vatandaşlarımız olsun, AK Partili siyasilerimiz olsun, milletvekillerimiz olsun, herkes üzerine düşen görevi yaptı. Reşadiyeli olan Milletvekilimiz Coşkun Çakır’a da çok teşekkür ediyoruz. Süreci yakından takip etti ve bizlere destek oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

“HAVA KİRLİLİĞİ AZALACAK”

Doğal gazın ilçedeki hava kirliliğinin önlenmesi açısından da önemli bir yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç şu ifadeleri kullandı: “Kış günlerinde ilçemizde önemli derecede hava kirliliği oluyor. Doğal gazı temiz enerji olmasından dolayı hava kirliliğinin de önemli derecede azalacağını umuyoruz. Bu açıdan da önemli bir yatırım. İnşallah Reşadiye’miz temiz havasıyla da daha yaşanabilir bir şehir olacak” dedi.

11 MİLYON 272 BİN LİRALIK ALTYAPI ÇALIŞMASI

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 75 kilo metre uzunluğunda, 11 milyon 272 bin liralık altyapı çalışmaları devam ediyor.

İlçe genelinin, güçlü ve sağlam bir altyapıya kavuşturulması amacıyla başlatılan altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Reşadiye Belediye Başkanı Başkan Cemil Kılıç, 75 kilometre uzunluğundaki İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu hat döşeme çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü ve çarşı merkezindeki çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandığını ifade etti. Başkan Kılıç, “Osmaniye, Kurtuluş, Kayalık, Çermik ve Emirşeyh Yakup mahallerinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. İnsanlarımız maalesef yıllarca küflü, paslı, kunduzlu, otlu, kireç bağlamış borulardan sular içmişler. Öncelikli işimiz bunların yenilenmesiydi ve halen de bu çalışmalarımızı bitirme noktasına yakın bir şekilde sürdürüyoruz. Ayrıca doğalgaz borularımız geldi yakın bir zaman Reşadiye’de doğalgaz çalışmalarımız başlayacak. Doğalgaz sonrası bu sene ana arterleri sıcak asfalt ile kaplayacağız. Reşadiye Belediyesi vatandaşımızın hizmetindedir, emrindedir ve her türlü işin takipçisidir. Yaşanılabilir Reşadiye için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

Reşadiye’de havai elektrik hatlarının yer altına alma çalışmaları bu yılda devam edeceğini ifade eden Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, ilçe merkezinde ana caddeler ve bazı sokaklarda elektrik hatlarının yer altına alındığını söyledi.

ÇEDAŞ ekipleri çalışmalar kapsamında ilçenin farklı noktalarında kazı ve kablo çekme işleri yapıyor. Tüm bu işlemler sırasındata gerilim havai hatlar iptal edilerek yer altına alınıyor. Çalışmalar sonucunda hatlar modernize edilerek bir yandan görüntü kirliliğitadan kaldırılmış oluyor, bir yandan da kötü hava koşullarından dolayı meydana gelen arızalar minimum seviyeye indirilmiş oluydedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKI MESİRE ALANI TAMAMLANDI

Günümüz yaşantısında şehrin kalabalığından bir nebze olsun uzak kalarak doğal mekânlarda vakit geçirme ihtiyacını gidermek amacıyla Reşadiye Belediyesi, çalışmaları tamamladığını belirten Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, “Toplumun çeşitli dinlenme, eğlenme ve spihtiyaçlarını karşılamak, yurdun güzelliğine katkı sağlamak ve turistik hareketlere imkân vermek maksadıyla, gerekli yapı, tesis ve donatılarla kullanıma ayrılan, halkın günübirlik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan mesire alanında kamelyalar yürüyüş yolları, oyun parkları gibi çeşitli üniteler yer alıyor” dedi.

MEYDAN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Meydan projesinin başladığını ifade eden Belediye Başkanı Cemil Kılıç, kısa süre içerisinde projenin tamamlanacağını ve halkımızın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

KELKİT ÇAYI PEYZAJ ÇALIŞMASI BAŞLADI

Kelkit Çayı Parkı peyzaj projemizin tamamlanması için çalışmalara hız verdik. Amacımız, peyzaj projemizin bu sene içerisinde tamamlanması ve vatandaşlarımız aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir vakit geçirebilmelerini sağlamaktır.

25 MİLYONLUK EĞİTİM İÇİN YATIRIM

Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, 2014 yerel seçimler öncesinde söz verilen okulların yapıldığını ve kaba inşaatlarının sürdüğünü söyledi. Başkan Kılıç, Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır’ın çabaları doğrultusunda, ilçemize 25 Milyon liralık okul yapılıyor. Eskiden okullarımızı vatandaşlar kendi imkânları ile yapıyordu ve şimdi AK Parti dönemimizde devletimizden gelen ödenekler ile yapılıyor. Yüksekokul, 8 Milyon 767 bin lira, Endüstri Meslek Lisesi, 9 Milyon 660 bin lira, İmam Hatip Lisesi ve yurt binası, 8 Milyon 634 bin kira maliyetli okul binaları yapılıydedi. Reşadiye ilçesine yapılması planlanan, 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik yurt binasının inşaatları devam ediyor. Çermik Mahallesinde 41 yıllık Sultan Reşat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerine 16 derslikli modern İmam Hatip Lisesi, 66 yıllık eski İmam Hatip Lisesi yerine ise 200 kişilik yurt binası temeli yapılan törenle atıldı. 3 bin metre kareye sahip olacak olan 16 derslikli okulda fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları, uygulama mescitler, görsel sanatlar atölyesi ve resim dersliği, rehberlik servisleri, okul aile birliği odaları ve kütüphane ile bodrum katında ise salon yer alacak dedi.

ÇÖP NAKİL İSTASYONU TAMAMLANDI

Reşadiye belediyesi tarafından Ata Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde yapımı devam eden Çöp Nakil İstasyonunda da incelemelerde bulunan Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, hizmete açılacak olan istasyonun Reşadiye için çok önemli olduğunu belirtti. Başkan kılıç çöplerin, özel tasarlanmış tır’lar la değerlendirilmek üzere geri dönüşüm tesisine gönderileceğini ifade etti.

KENT ORMANI HİZMETE AÇILDI

Reşadiye Kurtuluş mahallesinde bulunan Kent Ormanı mesire alanı ilçe halkının hizmetine açıldı. Reşadiye halkının hizmetine sunulacak olan Kent Ormanı mesire alanı 2017 yılında ihaleye çıkılarak 2018 yılının ilk ayında hizmete açıldı. Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, Kentmanı mesire alanı Reşadiye için çok güzel bir hale geldiğini ifade ederek, “Burada insanlarımız piknik yapabilecek, çocuklar oyun oynaya bilecek ve güzel vakit geçirebilecekler dedi.

HER MAHALLEYE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN PARKI

İlçemizdeki çocuk oyun parklarını güvenli, estetik ve fonksiyonel oyun aletleriyle yenilemeye devam edeceklerini belirten Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, mahallede halk ile bir araya gelerek sohbet etti.  Çermik mahallemizde bulunan eski, çocuk oyun parkını da yenileyip kullanışlı ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Yeni oyun parkını yapacağımız alanda Mühendis ve Mimarımız ile birlikte incelemelerde bulunduk. Aynı heyecan ve aynı azimle gece gündüz demeden çalışarak en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34