Evlilik Festivali heyecanı KUMSmall AVM’de başladı

Festival hakkında bilgiler veren kumsmall avm yönetim kurulu başkanı ercan sarıkaya, “kumsmall alışveriş merkezi fuarlar ve festivaller merkezi olarak anılmaya devam edecek. Bunu daha da perçinliyoruz. Mobilya festivali, moda show toptan ticaret ve şimdi de evlilik festivalindeyiz" dedi.

Gündem - 2 hafta önce

Kayseri’de düğün sezonu öncesinde KUMSmall AVM’de Evlilik Festivali başladı. Çiftler, A’dan Z’ye bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si olma özelliği taşıyan, 350 mağazası, 300 bin metrekare kapalı alanı bulunan KUMSmall AVM’de düğün sezonu öncesinde evlilik heyecanı başladı. Düğün salonlarından gelinlikçilere, güzellik merkezlerinden düğün organizasyon firmalarına kadar düğün ve evlilikle alakalı her sektörden firmaların stant açtığı festivale gelen çiftler, düğünleri öncesinde A’dan Z’ye ihtiyaçları olan her şeyi buradan karşılıyor. Evlilik Festivali’nde 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak etkinlikler arasında konserler, evlilikle ilgili söyleşiler, kına ekibi gösterileri, dans gösterisi, canlı müzik de yer alacak. 19 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de ise Willma Elles ve İpek Tanrıyar gibi ünlü mankenlerin de katılacağı bir defile gerçekleştirilecek. "KUMSmall Alışveriş Merkezi fuarlar ve festivaller merkezi olarak anılmaya devam edecek"

Festival hakkında bilgi veren KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, “KUMSmall Alışveriş Merkezi fuarlar ve festivaller merkezi olarak anılmaya devam edecek. Bunu daha da perçinliyoruz. Mobilya festivali ve Moda Show’dan sonra şimdi de Evlilik Festivali’ndeyiz. Bir taraftan halkımızın ve bölgemizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ederken, diğer taraftan da Kayseri’mizde ve bölgemizdeki vatandaşların sosyal, kültürel ve eğlence hayatına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. 16-19 Mayıs tarihleri arasında Evlilik Festivalimiz var. Çiftlerimizin bir evlilik için damatlıktan gelinliğe, çiçekten makyaja, düğün salonlarına, balayı tatiline ve hatta oturacakları konuta kadar tüm ihtiyaçlarını içeren güzel bir festival hazırladık. Özellikle cumartesi ve pazar günleri harika organizasyonlar var. Kına organizasyonundan tutun defileye kadar etkinliklerimiz var. Konserlerimiz ve dans gösterilerimiz var. Eğlence alanımızda çocuklardan ve yetişkinlerden tutun her kesime dokunmaya çalışıyoruz. Kayseri’de yapılmayanları yapmaya çalışıyoruz. KUMSmall AVM halkın ve bölgenin AVM’si. Bu AVM bir kişinin yatırımı değil, burada kendi ürettiğimiz mobilyalarımızı vitrine çıkartıyoruz. Evlilik Festivali ile beraber de mobilya ihtiyacı olan, evini yenileyen ve özellikle evlenecek çiftlerimizin mobilya ihtiyaçlarının festivalle beraber KUMSmall AVM’den karşılanmasını hedefliyoruz. Özellikle vatandaşlarımıza mobilya konusunda şunu söylemek istiyorum. Mobilyalar artık bir tercih nedeni oldu. Rengini, yastığını, tasarımını ve modelini belirliyorlar. Haliyle hazırda stokta olan ürünler çok kalmadı. Vatandaşların isteğine, seçtiği rengine ve talebine göre mobilya üretiliyor. Dolayısıyla temmuz, ağustos ve eylül ayında alacakları mobilyaların siparişlerini gelip bugünden sipariş etmeleri ve beğenmeleri hem zamanında teslimin hem de istedikleri şekilde rengini belirlenmesinin önünü açacak. Bu da bizim daha planlı üretim yapmamızı ve hammadde tedarik etmemizi sağlıyor. Burada da güzel bir birliktelik ortaya çıkıyor. Evlilik Festivali bu yıl daha renkli, önümüzdeki yılda da fuar formatına dönecek. Şehir dışından çok daha farklı firmaları burada görmeye başlayacağız. Kayseri’mizde çok güzide firmaların olduğunu da gördük ve bundan çok mutlu olduk" ifadelerini kullandı. "Piyasa fiyatının daha da altında kampanyalar hazırlamalarını firmalarımızdan rica ettik"

Sarıkaya, "İnsanları buraya davet ediyorsak farklı bir dokunuş sağlamamız gerekiyor. Sadece ’indirim var’ diyerek göstermelik indirim olmuyor. Biz gerçekten piyasa fiyatının daha da altında kampanyalar hazırlamalarını firmalarımızdan rica ettik. Mobilyacılarımız özellikle düğün paketleri, çeyiz setleri veya bireysel takımlar anlamında belli modelleri seçerek indirimleri gerçekten yaptılar. Festivalimize katılan düğün salonları, organizasyon şirketleri gerçekten bunu önemsiyorlar. Biz de iyi bir duyuru yaptık. Hem sosyal medya aracılığıyla hem de belediyelerde nikah günü alanlara ulaşmaya çalıştık. 50 binin üzerinde SMS gönderdik. Bir hareket gerekiyor. İnsanların ihtiyaçları var ama akıllarına düşürmek gerekiyor. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Bunlar AVM’ye, sektöre, şehre ve bölgeye hareket katan etkinliklerdir" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Türk evinin 3D lazer tarama çalışması yapıldı

2024-05-15 08:54 - Gündem

Konya’da jandarmadan tarihi eser operasyonu

2024-05-16 20:06 - Gündem

Husumetlisinin ev ve iş yerine silahlı saldırı düzenleyen şahıs tutuklandı

2024-05-17 13:23 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki görüşmesi başladı.

2024-05-13 16:06 - Politika

Tokat-İzmir Seferleri Hayallerde mi Kalacak?

2024-05-15 10:39 - Gündem

1 yıldır aranan şahıs yakalandı

2024-05-13 12:36 - Gündem

Da Vinci Ameliyat Robotu sağlık zirvesinin gözdesi oldu

2024-05-16 16:37 - Yaşam

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı: 2 yaralı

2024-05-15 04:02 - Gündem

KTO Karataylılar “Her çocuk özeldir” diyerek eğitimde dayanışmanın örneği oldu

2024-05-13 12:42 - Eğitim

Samet Koç: "Uçağa 2 kez yıldırım isabet etti"

2024-05-11 19:01 - Spor

İlgili Haberler

YEE, Mısırlı Türkologları ağırladı

14:01 - Gündem

Atık malzemeler engelli öğrencilerin elinde esere dönüştü

14:02 - Gündem

Üçüncü kez alkollü, ikinci kez ehliyetsiz yakalandı, “Başka bir ceza yazın” dedi

14:07 - Gündem

Özverili çalışan personele Vali Eldivan’dan başarı belgesi verildi

14:09 - Gündem

Hacı adayları Bayburt’tan dualarla uğurlandı

14:11 - Gündem

Günün Manşetleri

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

14:51 - Gündem

Trabzon’da yaylada trafik kazası: 1 ölü

14:43 - Gündem

Üçüncü kez alkollü, ikinci kez ehliyetsiz yakalandı, “Başka bir ceza yazın” dedi

14:07 - Gündem

Polis ekiplerinin şüphelilere yönelik uygulamaları devam ediyor

13:54 - Gündem

8 yıl 6 ay 23 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı

13:53 - Gündem